Testimoniale

 • testimonial_fv_Ani

  Ne-am cunoscut acum 15 ani, când voiam schimbare. Am avut o primă întâlnire când am spus că m-am săturat de viața grea pe care o aveam și vreau să fie altfel. Am lucrat împreună, am urmat strategiile propuse și după numai o lună am avut rezultate. Acum am tot ce mi-am dorit. Mulțumesc! Chiar m-ai ghidat spre schimbare! În ultimii 4 ani ne vedem la fiecare început de an și prin intermediul numerelor descifrăm ce mă “așteaptă” și ce am eu de făcut!

  Ani
 • testimonial_fv_Marlen

  Eram curioasă ce-i cu Reiki și cu Numerologia. Ne-am văzut de 2 ori și a fost suficient ca să-mi schimbe în bine cursul vieții. Mulțumesc.

  Marlen
 • testimonial_fv_Adina

  Bună, Dana. Îmi face plăcere să citesc postările tale, pentru că au umor și îmi oferă informații din numerologie, domeniu de care mă simt atrasă, dar pe care nu l-am studiat până acum. Îți mulțumesc pentru că îmi aduci culoare și zâmbete prin postările tale. Le aștept cu drag în continuare. 

  Adina
 • testimonial_fv_Aurora

  Cum numerologia era unul dintre aceste domenii, am participat la sesiuni de training (workshop-uri) pregătite, organizate și prezentate de Daniela, pe subiecte care țin de numerologie. În cadrul sesiunilor am constatat că deși domeniul în care ea este specialist, respectiv numerologia, este foarte vast, ea a reușit să concentreze și organizeze informația astfel încât să fie accesibilă și celor care nu știau foarte multe despre acest domeniu, și care participau la workshop din dorința de a înțelege în ce fel pot folosi numerologia pentru a-și îmbunătăți situații de viață cu care se confruntau. Ca și ceilalți participanți, și eu am primit de la sesiunile la care am participat și la care Daniela a fost trainer, toate informațiile și clarificările de care aveam nevoie.

  Aurora
 • Bună dimineața, Daniela! Articolele tale mă bucură și, totodată, împreună cu o cafea bună sunt un start excelent pentru o zi de lucru minunată.

  Reka
 • Postările tale sunt de folos, chiar haioase câteodată. Cu drag Pisoi.

  Pisoi
 • testimonial_fv_Aurel

  Succes! Ești învingătoare!

  Aurel
 • Dragă Daniela, postările tale de sărbători, sfinți și alte ocazii au fost foarte reconfortante și pline de umor. O încântare! Cât despre postările de numerologie acestea au fost foarte interesante, documentate, bine structurate și excelent prezentate. Bravo. Ține-o tot așa!

  Tomina

Dorești să îmi scrii un testimonial? Click aici